Melding Koe in Problemen op Uiterwaarde aan de Maas in Well

Well - Voorbijgangers sloegen alarm toen zij een ongebruikelijke situatie aantroffen op de uiterwaarde aan de Maas in Well. Een koe lag daar met haar poten omhoog en tegen de stroomdraad aan. Bezorgd over de toestand van het dier, belden zij onmiddellijk het alarmnummer om hulp in te schakelen.

Een team werd ter plaatse gestuurd om te onderzoeken of er iets gedaan kon worden om de koe te redden. Helaas troffen zij het dier al levenloos aan, en het werd duidelijk dat het te laat was om nog hulp te bieden.

Op dat moment was het nog onbekend van wie de koe was en hoe zij daar terecht was gekomen. Om de eigenaar te achterhalen, werd het oormerk van de koe gecontroleerd en in samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) werd de eigenaar ge√Įdentificeerd.

sigaretten ondergrondse containers inbreker hulpverleningstraject rijplaten AED A.F. De Savornin Lohmanstraat woonvisie Gamerensewaard bezemwagen officier van justitie informatiebijeenkomst podcast Europees Medicijnagentschap (EMA) buitenland