Politie doet oproep na zware mishandeling tijdens carnaval in Ammerzoden

AMMERZODEN - Op zondag 11 februari 2024, te midden van het bruisende carnavalsfestijn, werd de feestvreugde in Ammerzoden ruw verstoord door een incident. Rond 18.30 uur vond op het parkeerterrein van de voetbalvereniging aan de Heiligenweg 2 een ernstige mishandeling plaats, waarbij het slachtoffer ernstig gewond raakte door meerdere aanvallers.

De politie doet een dringende oproep aan getuigen om zich te melden. Uw informatie is van cruciaal belang voor het onderzoek.

Indien u getuige was van deze mishandeling of enige informatie heeft die kan helpen bij het identificeren van de daders, wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Ook kunt u anoniem informatie delen bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000, onder vermelding van zaaknummer 2024073946.

aanrijding persleiding brand rechter Roosendaal CDA Maasdriel SGP-raadslid eindexamens internationale werknemers Maasdrielenaren airco Tussen de kerk en raadhuis politiek nepmails De Raaf