Drugslab ontdekt in Kerkdriel: Drie verdachten gearresteerd

Op woensdag 20 maart heeft de politie in Kerkdriel een drugslab gevonden in een schuur aan de Leijensteinstraat. De drie verdachten, waaronder de bewoner en twee personen zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn gearresteerd en zitten momenteel in hechtenis. De recherche is een onderzoek gestart naar de zaak en heeft het drugslab ontmanteld.

Na de ontdekking heeft de politie de gemeente ingelicht, wat heeft geleid tot de sluiting van de schuur aan de Leijensteinstraat voor een periode van één jaar, op last van de burgemeester.

De politie benadrukt het belang van het melden van verdachte situaties of vermoedens van criminele activiteiten door burgers. Dergelijke meldingen kunnen cruciaal zijn bij het vervolgen van criminelen of bij het voorkomen van gevaarlijke situaties. Anonieme meldingen kunnen worden gedaan via Meld Misdaad Anoniem (MMA) op 0800-7000.

woningmarkt Spellewaard salmonella rijksaterstaat Bronstijd Zandmeren Integraal Gemeentelijk Projectteam Tijingenplas Ammerzodenseweg weerbericht Zuidelijke Ontsluitingsroute Kerkstraat woningoverval Knooppunt Empel staatsbosbeheer