Ontwikkeling Paddenstoelenbuurt in volle gang

De gemeente Maasdriel heeft een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van het woningbouwplan de Paddenstoelenbuurt in Kerkdriel. Op 1 juli heeft wethouder de Vries een aankoopovereenkomst ondertekend met de grondeigenaar Van Den Bosch Vastgoed.

Wethouder De Vries is verheugd met de gezette stap: “De wens bestond al jaren om de woningbouw in Kerkdriel-Noord af te ronden. Na het akkoord van de gemeenteraad op het masterplan Paddenstoelenbuurt konden we daar ook voortvarend mee aan de slag. Maar zonder de aankoop van de betreffende grond was het niet mogelijk om op korte termijn de eerste fase van het woningbouwplan Paddenstoelenbuurt te ontwikkelen. Ik ben dan ook blij dat we er met elkaar zijn uitgekomen en dat we aan de slag kunnen.”

De volgende stap is het realiseren van het bestemmingsplan voor de 177 woningen. De gemeente streeft ernaar in het najaar van 2020 het ontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen. Omwonenden en andere belanghebbenden kunnen daar op reageren. Naar verwachting starten de bouwwerkzaamheden eind 2021.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
onderzoek duiurzaamheid Gijs van Leeuwen mondmasker belasting Wethouder Posthouwer Albert Heijn Bloemkeshof 112maasdriel camping 112bommelerwaard klimaat gestolen basisschool De Pollenhof Hogeweg