Inbraak in Bruchem: Politie Bommelerwaard zoekt getuigen

BRUCHEM - Op dinsdag 21 november omstreeks 20:00 uur, vond er een woninginbraak plaats op het Hoenderveld in Bruchem. De Politie Bommelerwaard heeft de zaak in behandeling genomen en een officiële aangifte opgenomen, waarna een gedegen onderzoek is gestart. Momenteel zijn de autoriteiten dringend op zoek naar getuigen en/of camerabeelden die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

Indien je getuige bent geweest van de inbraak of beschikt over relevante informatie, verzoekt de politie vriendelijk om contact op te nemen. Dit kan via het algemene politienummer 0900-8844. Ook is het mogelijk om een privé bericht te sturen via de social media kanalen van de politie. Bij het verstrekken van informatie, wordt gevraagd om het volgende registratienummer te vermelden: 𝟐𝟎𝟐𝟑𝟓𝟑𝟗𝟖𝟖𝟗.

Bazalt Wonen Hedelse brug Gelderland-Zuid kalkoenen Uden bestuurskrachtonderzoek strand belasting hennepdrogerij Leijensteinstraat Haaften Google Apple Exposure Notification Langdijkstraat vuurwerkafval boekenwinkel