Aanhoudingen voor diefstal pluktreintrekkers en rijplaten

Driebergen, Zuilichem - De politie heeft dinsdag 15 september omstreeks 20.00 uur in Zuilichem twee Rotterdammers van 34 en 35 jaar aangehouden als verdachten van diefstal van drie pluktreintrekkers en meer dan honderd rijplaten.

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid hielden de verdachten aan toen ze drie gestolen trekkers wilden ophalen op een terrein aan de Van Heemstraweg in Zuilichem. De trekkers waren in de nacht van maandag op dinsdag gestolen bij een bedrijf in Kesteren en waren opgeslagen in een container. De verdachten wilden de betreffende container ophalen met een vrachtwagen toen ze door de politie werden aangehouden. Behalve de drie kleine trekkers vond de plaats ook nog 124 rijplaten die van diefstal afkomstig waren. Alle gestolen goederen en de vrachtwagen zijn in beslag genomen.

Recherchebureau

In het onderzoek naar de gestolen goederen heeft de politie nauw samengewerkt met een recherchebureau. Voor alle duidelijkheid: de eigenaar van de locatie aan de Van Heemstraweg is geen verdachte in dit onderzoek.

nepmails weerbericht ambulance Well Gemeente Maasdriel Gamerensewaard grapperhaus Jan-Hein de Vreede vernielingen Ondernemersvereniging de Zandmeren Kentalis Compas College veerpont All-in Werkgeversprijs ANPR Burgemeester van Randwijckstraat