Automobilist uit Nederhemert rijdt door na ongeluk

Terheijden / Etten-Leur - De politie doet onderzoek naar een aanrijding op de A59 ter hoogte van Terheijden op dinsdagochtend 8 december 2020 rond 07.30 uur, waarbij een van de betrokken partijen, een 60-jarige man uit Nederhemert, in eerste instantie de plaats van het ongeval verliet.

Tijdens het wisselen van rijstrook reed een 60-jarige automobilist uit Nederhemert tegen de auto van een links van hem rijdende 50-jarige man uit Utrecht. Volgens de Utrechtenaar zou de 60-jarige automobilist uit Nederhemert plotseling van rijstrook zijn gewisseld, volgens de man uit Nederhemert was de Utrechtenaar toen hij van rijstrook wilde wisselen nog ver achter hem en moet hij daarna met grote snelheid zijn ingelopen. De Utrechtse automobilist seinde meerdere keren naar de man uit Nederhemert om naar de kant van de weg te gaan om daar de aanrijding verder te ‘regelen’, maar die reageerde daar verder niet op en reed door. De Utrechtenaar belde vervolgens de politie en bleef de tegenpartij volgen, via de A16 naar de A58 en vervolgens de afrit Etten-Leur af. Daar konden agenten de man uit Nederhemert een volgteken geven en op de Bredaseweg aan de kant van de weg zetten. Beide auto’s raakten flink beschadigd. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man uit Nederhemert voor verlaten plaats ongeval. Hij heeft inmiddels een verklaring afgelegd.

SODA vrachtwagen Hogebankweg Middelingenseweg VOA schoten woonvisie Korenbloem boekenwinkel hulpverleningstraject Gasthuistraat vlindermes Naarden Dertien Loten vaste lasten