Militaire oefening op 13 december

In het kader van grond-luchtsamenwerking vindt er vanuit de Koninklijke Landmacht op maandag 13 december tussen 15.00 en 21.00 uur een oefening plaats in de gemeente Zaltbommel. Aan deze oefening nemen 15 personen en 5 militaire wielvoertuigen deel. Ook worden er twee helikopters ingezet van het type AH-64 (Apache).

Afspraken

Privé terreinen worden pas betreden na toestemming van eigenaren en/of beheerders. Verplaatsingen vinden plaats over bestaande wegen en paden. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie op niet militair oefenterrein.

Algemene klachten

Voor algemene klachten waarbij geen sprake is van schade, kunnen burgers/omwonenden contact opnemen met de Sectie Communicatie van 13 Lichte Brigade. Dit kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

stroomstootwapen ripdeal Ambachtsweg vrijwilligers alcohol burgernet Delwijnensestraat fruitbedrijf rookruimte coronamaatregelen officier van justitie NFI A.F. De Savornin Lohmanstraat gemeente A15