Werkzaamheden rotonde Gameren

GAMEREN - Van maandag 30 augustus tot en met woensdag 15 oktober 2021 wordt de nieuwe rotonde aangelegd op de kruising Middelkampseweg – Prins Willem Alexanderstraat in Gameren. De benodigde grondwerkzaamheden zijn dan klaar. De firma Gebr. Van Kessel uit Buren voert de aanleg van de nieuwe rotonde uit.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen tussen 07.00 en 18.00 uur. Het verkeer van en naar het industrieterrein Gameren en Nieuwaal leiden we om via de tijdelijke verbindingsweg langs het werkvak. Het verkeer richting Ouwelsestraat en Middelkampseweg nummer 1, 3 en 5 wordt omgeleid via Zaltbommel over de Steenweg, Nieuwe Tijningen en Ouwelsestraat.

Overlast beperken

Tijdens de werkzaamheden sluiten we de kruising in zijn geheel voor zeven weken (tot 15 oktober) af. Ook leiden we het bestemmingsverkeer voor de bedrijven om. De gemeente spant zich in om overlast zoveel mogelijk te beperken.

fietsverlichting Johan van Oldebarneveldtstraat WMO Kees de Jong Stationsstraat duurzaamheid Gemeente Maasdriel gemeenteraadsverkiezingen ‘Wij Maasdriel’ Hoekseweg vaste lasten Joris Baudoin oorlogsmonumenten klimaat paarden