Nordal Denmark staande spiegel mat zwart met haak 180x51cm

Deze Nordal Denmark staande spiegel is voorzien van een zwarte lijst rondom. Aan de lijst zit een haak bevestigd voor handdoeken of kledingstukken. De spiegel is 180cm hoog, 51cm breed en staat op een voetstuk. Dit voetstuk heeft een diepte van 40cm. De spiegel kan goed geplaatst worden in een badkamer, hal of slaapkamer. Met zijn industriële look wordt dit een echte eyecatcher van de desbetreffende ruimte.

€ 565.95

Meerinformatie

Sanitair Spiegels Badkamer Spiegels
Product
 

Nordal Carve handdoek rek staand zwart metaal 190x52x31cm

Een super handig handdoek rek of kleding rek die je makkelijk overal neer kan zetten. Het rek is gemaakt van metaal, wat weer in het zwart is afgewerkt. Het rek kan in een badkamer geplaatst worden, maar past ook goed op zijn plaats in een slaapkamer. Het rek bevat 5 stangen. Deze zijn uitneembaar waardoor je het zelf kan inrichten. De dubbele uitvoering zorgt voor stabiliteit en een mooie uitstraling. Afmetingen: 190cm hoog 52cm breed 31cm diep

€ 249.01

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Handdoek accessoires
Product
 

SCHADEMODEL SaniGoods Sally badkamermeubel 80cm wit mat met Solid Surface wastafel rechthoek

Let op: Schademodel, zie foto. Er zit een kleine deuk in 1 van de lades en het ladefrontje zit in deze hoek los. Schademodellen kunnen alleen afgehaald worden en hierop zit geen garantie. Voor schademodellen gelden dezelfde voorwaarden als showmodellen. Wil je extra lang kunnen genieten van je badkamer? Ga voor een tijdloos design! Dit badkamermeubel van SaniGoods is een moderne toevoeging aan je badkamer en dient tevens als praktische opbergruimte voor handdoeken en cosmeticaproducten. Badkamermeubel met 2 lades Omdat je dagelijks gebruik maakt van een badkamermeubel is het van belang dat de kwaliteit goed is. Dit witte badkamermeubel is gemaakt van 100% MDF dat is voorzien van een waterdichte, matte afwerking. De lades hebben een softclose sluiting, waardoor deze bijna geluidloos sluiten. Het badkamermeubel is 80cm breed en 45cm diep. Badkamermeubel inclusief Solid Surface wastafel rechthoek Het SaniGoods Sally badkamermeubel beschikt over een rechthoekige wastafel. De wastafel is gemaakt van Solid Surface, een gegoten composiet met een strakke uitstraling. In tegenstelling tot keramiek heeft Solid Surface scherpe hoeken en een matte afwerking. Combineer deze moderne waskom met een lage kraan voor een extra strak resultaat. Een geschikte kraan, spiegel en kolomkast kun je vinden onder de toebehoren.

€ 345.00

Meerinformatie

Sanitair Aanbiedingen Showmodellen
Product
 

Etsero Back up inbouw opberg kastje mat zwart

Etsero Back-up inbouw opbergkastje om uw spullen discreet uit het zicht te houden. Denk bijvoorbeeld aan maandverband, tampons, aambeienzalf, etc. Bedoeld om te plaatsen in een badkamer of toiletruimte. Het deurtje is links en rechts draaiend te plaatsen. Kan perfect gecombineerd worden met de Brush-up en Roll-up van Etsero. Specificaties: Inbouw kastje RVS zwart gepoedercoat (RAL9005) Ruimte besparend Inclusief aftekenmal Breedte: 13,5cm Hoogte: 16cm Diepte: 13,5cm 10 jaar garantie Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

€ 170.01

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Douche accessoires
Product
 

Etsero Back up inbouw opberg kastje wit

Etsero Back-up inbouw opbergkastje om uw spullen discreet uit het zicht te houden. Denk bijvoorbeeld aan maandverband, tampons, aambeienzalf, etc. Bedoeld om te plaatsen in een badkamer of toiletruimte. Het deurtje is links en rechts draaiend te plaatsen. Kan perfect gecombineerd worden met de Brush-up en Roll-up van Etsero. Specificaties: Inbouw kastje RVS wit gepoedercoat (RAL9003) Ruimte besparend Inclusief aftekenmal Breedte: 13,5cm Hoogte: 16cm Diepte: 13,5cm 10 jaar garantie Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

€ 149.99

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Douche accessoires
Product
 

Etsero Back up inbouw opberg kastje RVS gepolijst

Etsero Back-up inbouw opbergkastje om uw spullen discreet uit het zicht te houden. Denk bijvoorbeeld aan maandverband, tampons, aambeienzalf, etc. Bedoeld om te plaatsen in een badkamer of toiletruimte. Het deurtje is links en rechts draaiend te plaatsen. Kan perfect gecombineerd worden met de Brush-up en Roll-up van Etsero. Specificaties: Inbouw kastje RVS gepolijst Ruimte besparend Inclusief aftekenmal Breedte: 13,5cm Hoogte: 16cm Diepte: 13,5cm 10 jaar garantie Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

€ 149.99

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Douche accessoires
Product
 

Etsero Back up inbouw opberg kastje RVS geborsteld

Etsero Back-up inbouw opbergkastje om uw spullen discreet uit het zicht te houden. Denk bijvoorbeeld aan maandverband, tampons, aambeienzalf, etc. Bedoeld om te plaatsen in een badkamer of toiletruimte. Het deurtje is links en rechts draaiend te plaatsen. Kan perfect gecombineerd worden met de Brush-up en Roll-up van Etsero. Specificaties: Inbouw kastje RVS geborsteld Ruimte besparend Inclusief aftekenmal Breedte: 13,5cm Hoogte: 16cm Diepte: 13,5cm 10 jaar garantie Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

€ 149.99

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Douche accessoires
Product
 

Etsero Brush up inbouw toiletborstel mat zwart

Nooit meer die vieze toiletborstel in het zicht? Ga dan voor de Etsero Brush-Up inbouw toiletborstel houder. Deze toiletborstel wordt in de muur gebouwd naast het inbouw toiletframe. Niet alleen oogt het een stuk hygiënischer, maar er zijn ook geen obstakels meer om uw toilet schoon te maken. Deze set is ruimtebesparend, aan het oog onttrokken en strak vormgegeven. Combineer de set met de Roll-Up en Back-up om alles compleet te maken. Het deurtje kan zowel links als rechts scharnierend geplaatst worden. Specificaties: Inbouw toiletborstel RVS zwart gepoedercoat (RAL 9005) Ruimte besparend Complete set Inclusief aftekenmal 13cm breed 31.3cm hoog 15cm diep 10 jaar garantie Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 189.99

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

Etsero Brush up inbouw toiletborstel wit

Nooit meer die vieze toiletborstel in het zicht? Ga dan voor de Etsero Brush-Up inbouw toiletborstel houder. Deze toiletborstel wordt in de muur gebouwd naast het inbouw toiletframe. Niet alleen oogt het een stuk hygiënischer, maar er zijn ook geen obstakels meer om uw toilet schoon te maken. Deze set is ruimtebesparend, aan het oog onttrokken en strak vormgegeven. Combineer de set met de Roll-Up en Back-up om alles compleet te maken. Het deurtje kan zowel links als rechts scharnierend geplaatst worden. Specificaties: Inbouw toiletborstel RVS wit gepoedercoat (RAL 9003) Ruimte besparend Complete set Inclusief aftekenmal 13cm breed 31.3cm hoog 15cm diep 10 jaar garantie Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 169.99

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

Etsero Brush up inbouw toiletborstel RVS gepolijst

Nooit meer die vieze toiletborstel in het zicht? Ga dan voor de Etsero Brush-Up inbouw toiletborstel houder. Deze toiletborstel wordt in de muur gebouwd naast het inbouw toiletframe. Niet alleen oogt het een stuk hygiënischer, maar er zijn ook geen obstakels meer om uw toilet schoon te maken. Deze set is ruimtebesparend, aan het oog onttrokken en strak vormgegeven. Combineer de set met de Roll-Up en Back-up om alles compleet te maken. Het deurtje kan zowel links als rechts scharnierend geplaatst worden. Specificaties: Inbouw toiletborstel RVS gepolijst Ruimte besparend Complete set Inclusief aftekenmal 13cm breed 31.3cm hoog 15cm diep 10 jaar garantie Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 169.99

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

Etsero Brush up inbouw toiletborstel RVS geborsteld

Nooit meer die vieze toiletborstel in het zicht? Ga dan voor de Etsero Brush-Up inbouw toiletborstel houder. Deze toiletborstel wordt in de muur gebouwd naast het inbouw toiletframe. Niet alleen oogt het een stuk hygiënischer, maar er zijn ook geen obstakels meer om uw toilet schoon te maken. Deze set is ruimtebesparend, aan het oog onttrokken en strak vormgegeven. Combineer de set met de Roll-Up en Back-up om alles compleet te maken. Het deurtje kan zowel links als rechts scharnierend geplaatst worden. Specificaties: Inbouw toiletborstel RVS geborsteld Ruimte besparend Complete set Inclusief aftekenmal 13cm breed 31.3cm hoog 15cm diep 10 jaar garantie Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 169.99

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

Etsero Roll up closetrollen dispenser 13.7x77x13.5cm v. maximaal 6 rollen zwart

Roll-up inbouw reserverolhouder RVS geborsteld is een automatische inbouw dispenser voor reserve toiletrollen. De Roll-up kan worden ingebouwd in de onbenutte holle ruimte naast het toiletinbouwreservoir (wandcloset) in uw toilet, badkamer en of sanitaire ruimtes. Toiletrollen zien we meestal op een staander of in een mandje naast het toilet liggen, dat door stof en urinenevel (veroorzaakt door het staand plassen) wordt vervuild. De Etsero roll up toilethouder is de oplossing voor dit probleem. De Roll-up automatic toiletpaper dispenser bestaat uit een koker, waarin maximaal 6 rollen toiletpapier kunnen worden opgeslagen. Via een deurtje (op ergonomische hoogte) kunt u een rol uitnemen, waarna de volgende rol automatisch omhoog wordt gedrukt. Roll-up inbouw reserverolhouder RVS geborsteld is alleen geschikt voor de standaard maat toiletrollen (niet geschikt voor de maxirol). De Roll-up automatic toiletpaper dispenser is zeer makkelijk te plaatsen. Geschikt voor in een inbouwsysteem. Ideaal voor mensen die nu een wandcloset aanschaffen. De Roll-Up kan worden ingebouwd in holle ruimtes en wanden. Bijvoorbeeld naast het inbouwframe van een wandcloset. Geschikt voor in een opbouwsysteem. Ideaal voor mensen die niet willen breken of geen hangend toilet hebben. Toepasbaar in een hoek van 45°. Specificaties: Geschikt voor 6 toiletrollen Etsero Roll-up automatic closetrollen dispenser Ruimte besparend Complete set Incl. aftekenmal Breedte 13,7 cm Hoogte 77 cm Diepte 13 cm 10 jaar garantie Het deurtje is zowel links als rechts scharnierend te plaatsen. Gemaakt van volledig RVS. Inbouw systeem Ideaal voor mensen die nu een wandcloset aanschaffen. De Roll-up kan worden ingebouwd in holle ruimtes en wanden. Bijvoorbeeld naast het inbouwframe van een wandcloset. Opbouwsysteem Ideaal voor mensen die niet willen slopen of geen hangend toilet hebben. Toepasbaar in een hoek van 45° of als rechte opstelling.

€ 199.01

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

B Stone Metal zwarte spiegel met planchet 120x70cm

Deze spiegel is uitgevoerd met een metalen omlijsting afgewerkt in het zwart. Aan de onderzijde is de spiegel voorzien van een planchet. Dit gave idee zorgt voor een industriële uitstraling en is tegelijkertijd super praktisch. Uw kleine spulletjes heeft u zo voor het grijpen. De spiegel is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, namelijk: 55x70cm 60x70cm 80x70cm 120x70cm

€ 249.01

Meerinformatie

Sanitair Spiegels Badkamer Spiegels
Product
 

B Stone Metal zwarte spiegel met planchet 80x70cm

Deze spiegel is uitgevoerd met een metalen omlijsting afgewerkt in het zwart. Aan de onderzijde is de spiegel voorzien van een planchet. Dit gave idee zorgt voor een industriële uitstraling en is tegelijkertijd super praktisch. Uw kleine spulletjes heeft u zo voor het grijpen. De spiegel is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, namelijk: 55x70cm 60x70cm 80x70cm 120x70cm

€ 199.01

Meerinformatie

Sanitair Spiegels Badkamer Spiegels
Product
 

B Stone Metal zwarte spiegel met planchet 60x70cm

Deze spiegel is uitgevoerd met een metalen omlijsting afgewerkt in het zwart. Aan de onderzijde is de spiegel voorzien van een planchet. Dit gave idee zorgt voor een industriële uitstraling en is tegelijkertijd super praktisch. Uw kleine spulletjes heeft u zo voor het grijpen. De spiegel is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, namelijk: 55x70cm 60x70cm 80x70cm 120x70cm

€ 175.00

Meerinformatie

Sanitair Spiegels Badkamer Spiegels
Product
 

B Stone Metal zwarte spiegel met planchet 55x70cm

Deze spiegel is uitgevoerd met een metalen omlijsting afgewerkt in het zwart. Aan de onderzijde is de spiegel voorzien van een planchet. Dit gave idee zorgt voor een industriële uitstraling en is tegelijkertijd super praktisch. Uw kleine spulletjes heeft u zo voor het grijpen. De spiegel is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, namelijk: 55x70cm 60x70cm 80x70cm 120x70cm

€ 159.01

Meerinformatie

Sanitair Spiegels Badkamer Spiegels
Product
 

LAATSTE DOZEN Plaza Rocks Blanco 60x60 licht grijze vloertegel

Details van de Plaza Rocks Blanco 60x60 licht grijze tegel De Plaza Rocks tegel is een tegel gemaakt van porselein en heeft een matte afwerking. De tegel is 60x60cm en in een pak zitten 4 tegels. Dit staat gelijk aan 1.44m². De tegels zijn gerectificeerd en hebben een hardheid van 7. De vloertegels zijn ook geschikt om op de wand te plakken.  Tegels in je badkamer Tegels bepalen de uitstraling van je badkamer. Daarom is het belangrijk om de juiste tegels te kiezen. Met het assortiment van Plaza bieden wij een aantal series met natuurlijke tinten aan. De tegels zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Zo heb jij onbegrensde mogelijkheden in het bepalen van de sfeer in je badkamer.  Specificaties van het product 60x60cm Gerectificeerd Matte afwerking Porselein Hardheid: 7 Geschikt voor vloer & wand Waarom kiezen voor Sanitairkamer? Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij zetten graag dat stapje extra voor u! Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met u de perfecte sfeer te creëren in uw badkamer. Doordat we speciale afspraken met de groothandels hebben en het rechtstreeks inkopen bij de fabriek kunnen wij u prijzen aanbieden die 35 tot wel 60 procent onder de adviesprijzen liggen! Twijfel niet en neem contact met ons op voor deskundig advies.

€ 19.95

Meerinformatie

Sanitair Tegels Vloertegels
Product
 

SaniGoods Elly toiletpot met bidet sproeier zonder zitting wit

De SaniGoods Elly toiletpot is zeer eenvoudig te plaatsen omdat de bevestigingspunten niet bedekt zijn. De toiletpot oogt toch wat luxer dan een standaard Basic wandcloset. Bent u opzoek naar design maar tegelijkertijd een praktische toiletpot? Dan is dit wat u zoekt. Specificaties: 51cm diep 35cm breed 18cm hart op hart bevestiging Met bidet sproeier Met spoelrand Zonder toiletzitting (zie toebehoren)

€ 139.00

Meerinformatie

Sanitair Toiletten Hangend toilet
Product
 

SaniGoods Elly toiletpot zonder zitting wit

De SaniGoods Elly toiletpot is zeer eenvoudig te plaatsen omdat de bevestigingspunten niet bedekt zijn. De toiletpot oogt toch wat luxer dan een standaard Basic wandcloset. Bent u opzoek naar design maar tegelijkertijd een praktische toiletpot? Dan is dit wat u zoekt. Specificaties: 51cm diep 35cm breed 18cm hart op hart bevestiging Met spoelrand Zonder toiletzitting (zie toebehoren)

€ 129.01

Meerinformatie

Sanitair Toiletten Hangend toilet
Product
 

Minnor Fastuosa waskom bamboe 60x40x14.6cm

Waarom Bamboe en geen hardhout? Maar waarom zouden we bamboe gebruiken terwijl hardhout een prima materiaal kan zijn voor natte ruimtes? Het antwoord is simpel; het gebruik van hardhout moet zoveel mogelijk worden beperkt ter bescherming van het milieu. De omvang van regenwouden neemt in razendsnel tempo af en herstel is praktisch niet aan de orde. Bamboe is hier echter een zeer goed alternatief voor. Het is duurzaam in meerdere opzichten. Het is op een natuurvriendelijke manier te telen en ook te oogsten. Het materiaal is keihard, slijtvast en daarbij dus ook super bestendig tegen vocht. MINNOR bamboe waskom Fastuosa 60 De MINNOR waskom is een trendy en tevens ook duurzame waskom gemaakt van massief bamboe. Deze waskom wordt geleverd zonder afvoerplug en sifon zodat u dit zelf kunt matchen met de rest van uw badkamer interieur. Onder toebehoren kunt u een sifon, kraan, afvoerplug en dergelijke vinden. Kleur: Caramel bamboe Materiaal: Massief bamboe Aantal kraangaten: Geen Vorm: Ovaal Met overloop: Nee Breedte: 60 cm Diepte: 40 cm Hoogte: 14.6 cm Gewicht: 4 kg

€ 319.00

Meerinformatie

Sanitair Wastafels Wastafel
Product