2 1 Gratis Protein Brownie 50 gr

Amacx Protein Brownie is de eiwitreep voor de serieuze sporter. De eiwitrepen bevatten maar liefst 10,5 gram eiwit per reep (50 gr), in combinatie met een uitgebalanceerde mix van koolhydraten. Naast deze goede en ondersteunende voedingswaarde is de protein brownie verkrijgbaar in lekkere smaak Peanut Butter. Menig wielrenner, hardloper van een halve of hele marathon en triatleet hebben deze proteinbar reeds standaard in hun tas zitten voor na de training of wedstrijd, om het herstel en de opbouw na de inspanning te ondersteunen. Wil jij de Amacx eiwitreep als alternatief op de eiwitshake of recovery drink snel en goedkoop bestellen of kopen? Koop de Amacx Protein Brownies online in de webshop van Duursport.nl.

€ 2.90

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Amacx
Product
 

Energy Shot 3x25 ml

Funcitionele energy shot van BYE! met cafeine en guarana.

€ 4.95

Meerinformatie

Duursport Cafeine BYE!
Product
 

Energy Gel 40 gr

Amacx Energy Gel is een snel opneembare energiegel, en speciaal samengestelde combinatie van koolhydraten afgestemd op de behoefte van de sporter vlak voor en gedurende de inspanning. De energie gel die je extreem functioneel, licht verteerbaar & razendsnel van nieuwe energie voorziet tijdens het hardlopen van een marathon of het rondje fietsen, wielrennen of mountainbiken. Diverse duursporters vergelijken vele gels, waarbij de energygel van Amacx uitstekend door de test heen komt. Een prettige concentraat gel die niet zoet wordt ervaren en makkelijk weg drinkt zonder plak. Wil jij de Amacx Energy Gel snel en goedkoop bestellen of kopen? Koop de Amacx energiegels online in de webshop van Duursport.nl en test ze zelf.

€ 0.99

Meerinformatie

Duursport Concentraat Amacx
Product
 

3 1 Gratis Energy Bar 55 gr

De Maxim Energy Bar zit boordevol koolhydraten! Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor je spieren tijdens de inspanning.

€ 5.10

Meerinformatie

Duursport 3 1 Gratis Maxim
Product
 

Bodycare Pack

Morgan Blue Bodycare Pack beschermt & ondersteunt het lichaam waar mogelijk! De verzorgings producten Chamois Cream Solid en Muscle Relax zijn samengesteld uit enkel 100% Pure Natural ingredienten. Als je de Bodycare Pack van Morgan Blue wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 19.50

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Morgan Blue
Product
 

Creatine 3000 90 tabs

Etixx Creatine 3000 stimuleert de spierkracht! Creatine draagt bij aan de spierontwikkeling door het verhogen van de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen van korte oefeningen met hoge intensiteit, in combinatie met training. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Etixx Creatine 3000 wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 28.95

Meerinformatie

Duursport Creatine Etixx
Product
 

Gel 100 Caf 100 40 gr

Maurten Gel 100 met caffeine onderscheidt zich door zijn unieke koolhydratenmix van fructose en glucose. De Gel is opgebouwd met de hydrogel-technologie. De hydrogel zorgt voor een soepel transport door de maag naar de darmen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Maurten kun je direct voordelig online bestellen bij Duursport

€ 3.95

Meerinformatie

Duursport Drink gel Maurten
Product
 

Recovery Shake Sachet 50 gr

Etixx recovery shake sachet voor een single serving! De eiwitten dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa. Daarnaast ondersteunen eiwitten het spierherstel na training of sportprestatie. Als je Etixx recovery shake sachet wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 2.95

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks Etixx
Product
 

Dextrose Sports Formula 2x14 tabs

Dextro Energy Dextrose Sports Formula voor een directe energie toevoer ! Een ideale ondersteuning voor de energie stofwisseling en de spierfuncties. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Dextro Energy Dextrose wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 2.10

Meerinformatie

Duursport Energie producten Dextro Energy
Product
 

3 1 Gratis Magnesium X tra 25 ml

Door fysieke inspanning en overvloedig zweten kan er een tekort ontstaan aan lichaamseigen magnesium. 3Action Magnesium Xtra vult de tekorten aan.

€ 4.35

Meerinformatie

Duursport 3 1 Gratis 3Action
Product
 

Energy Bar 45 gr

Deze Energy Bar van Eurosport heeft een rijstemix met daarbij een kersensmaak. De reep levert zo'n 32 gram koolhydraten en is makkelijk en snel verkrijgbaar via Duursport.

€ 1.95

Meerinformatie

Duursport Zonder coating Eurosport
Product
 

Vitamine D3 360 caps

NatuSport Vitamine D3 speelt een rol bij de botaanmaak en ondersteunt het immuunsysteem.

€ 29.95

Meerinformatie

Duursport Vitaminen en mineralen NatuSport
Product
 

Chamois Cream Soft 200 ml

Morgan Blue Chamois Cream Solid is speciaal voor droge weersomstandigheden! 100% Pure Natural broekzalf voor de bescherming en verzorging van het zitvlak tijdens wielrennen, triathlon of mtb.. Als je Morgan Blue Chamois Creme wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 9.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Morgan Blue
Product
 

Recovery Shake 1500 gr

De Etixx Recovery Shake voor direct na de inspanning! De eiwitten in de recoveryshake dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa. Daarnaast ondersteunen eiwitten het spierherstel na training of sportprestatie. Als je de recovery shake van Etixx wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl

€ 41.50

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks Etixx
Product
 

WK Deal

Pak je voordeel met de WK Deal van Born en ervaar het succes van de profs? Wij helpen jou om je doel te bereiken.

€ 9.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Born
Product
 

NAZOMER Deal

De Amacx isotone drank kan je gebruiken om te hydrateren tijdens de training. Magnesium ondersteunt de energiestofwisseling, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid, helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans en is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie/spieren. De Fast Bar is de pefecte zomerreep en smelt niet. Ideaal voor tijdens elk sportmoment, of je nu wielrenner, mountainbiker, hardloper, triatleet of andere veeleisende sporter bent. Het combinatiepakket, de Amacx Summer Deal, vind je snel, eenvoudig en goedkoop bij de online webshop Duursport.nl

€ 27.50

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Amacx
Product
 

Shots Deal

BYE! Shot zijn special ontwikkeld om sporters, zoals onder andere wielrenners, hardlopen, mountainbikers & triatleten, maximaal te ondersteunen tijdens hun trainingen en/of wedstrijden. De Energy Shot En Magnesium Electrolyte Shot van BYE! Sportveding vind je eenvoudig in de online webshop van Duursport.nl.

€ 6.95

Meerinformatie

Duursport Proefpakketten BYE!
Product